Cégtörténet

NOEL Truck Assistance Kft.

  A cég 2008. év augusztusában kezdte meg a közutakon a kamionmentést, mint egyéni váalkozás és 2009. év óta pedig kft-ként működik. A céget a kezdetektől fogva dinamikus növekedés jellemzi, hiszen rövid időn belül egy szervizautóból, komplett kamionmentésig bezárólag minden műszaki problémára megoldást nyűjtó gépjárműparkkal rendelkező céggé nőtte ki magát a vállalkozás. A kamionmentések során a cég tulajdonában álló eszközöket, járműveket szakemberek kezelik.

Célkitűzések

    A fejlődésben nincs megállás, mindennek olajozottan kell haladnia, cégünk egyik legfontosabb célja az is, hogy szolgáltatásainak körét kibővítse valamint járműparkját és dolgozói számát maximalizálja. A cél szentesíti az eszközt, a cég minden erejével azon van hogy ne csak Pest megyeben, hanem az ország más területein is kiépítsen kellően felszerelt műhelyt, ezzel is segítve az ügyfeleket és az utakon bajbajutottakat!

Gépjárművek

Minden közúti és speciális mentéshez és helyszíni javításhoz szükséges gépjárművel rendelkezűnk. A járműparkunk folyamatosan szervizelt, jó műszaki állapotú járművekből áll

  • Volvo XC90 szervizautó
  • MAN TGA kamionmentő